АгітВАГОН №5 – poizdka.org стає популярнішою!

Суттєво зростають статистичні показники відвідування сайту, географія відвідувань, все більше пасажирів звертаються через poizdka.org! Люди щиро діляться з нами враженнями та ситуаціями на залізниці, з якими вони стикаються!

Для нас допомога пасажирам – це дуже захоплива річ! Особливо, коли все відбувається в режимі онлайн – надходить звернення, телефонуємо та вирішуємо ситуацію одразу!

Бачимо, що людям це потрібно!

Поділіться з нами історіями, коли система poizdka.org реально допомогла вирішити незручності в дорозі, як це зробив Павло Бєлоусов (див. АгітВАГОН №1)! Чекаємо на ваші розповіді!

Вітайте нових благочинців проекту:
Serg Sandin
Changer
Aleks Vass

Щира подяка!

 

А ось, що кажуть інші наші благочинці:

***

Я вже багато років не здаю постіль провідникам в плацкарті, з того часу, як довідався, що це їх обов'язок, а не мій. В перший раз важко було про це сказати, але я пересилив себе, і з кожним разом мені ставало все легше і легше це робити. Ми маємо захищати свої права, особливо в таких архаїчних державних монополіях, як Укрзалізниця. І я сподіваюсь, що цей проект допоможе українцям робити це більш ефективно і безболісно.

Андрій

***

Я вирішив підтримати проект, тому що:
1 - це може знадобитись майже кожному, і що важливо, ідея пов'язана з захистом прав, які ми ВЖЕ МАЄМО, але через низьку правову обізнаність і пасивність населення не користуємось ними. Мені завжди цікаві громадські волонтерські ініціативи, спрямовані на  подолання совкових атрибутів життя, а також дії, що спрямовані протидії владним органам з метою його (життя), даруйте на слові, покращення.
2 - доступна і зручна форма інформаційної допомоги.
3 - я сам є громадським активістом, і тому ціную ініціативу товаришів по зброї )

Олександр

***

Я підтримую проект з трьох причин:
1. Він вирішує конкретні проблеми.
2. Він базується на сучасних технологіях.
3. Це смілива ідея, яку варто підтримати, якщо ви хочете змін прямо зараз.

Юрій

***

Ось так!

До нових зустрічей, колеги!

Долучайтеся!

comments powered by Disqus