Запрошуємо на театралізовану екскурсію "Майдан сьогодні" 18 січня

Друзі,

цієї суботи Театр для діалогу святкуватиме свою річницю! А в неділю, 18 січня, о 15:00 ми будемо раді бачити вас на театралізованій екскурсії "Майдан сьогодні". Місце проведення екскурсії: простір "Музей Майдану" в приміщенні музею Івана Гончара, вул. Лаврська, 19. 

Приєднайтесь до події на фб тут щоб слідкувати за оновленнями.

 Майдан став для нас символічним простором, адже саме під час Майдану ми вирішили організувати театральний захід, як ненасильницьку відповідь на події, що відбувались в країні. Цей театральний захід став початком "Театру для діалогу". В день свого народження наша ініціатива повертається на Майдан, але вже віртуально. Незалежно від того, як ви ставились до Майдану рік тому, ми запрошуємо вас прогулятися музеєм та через взаємодію з акторами та художніми образами поміркувати про те, чим є Майдан сьогодні і чим він може бути завтра. 

Філософиня прагне спокою, мандалою та книжкою затуляючись від Пораненого та Немічної. Повстанці кидають у горнило дрова, фігурки для вертепу, передвиборчу агітацію, паспорт, прапори. Живі, але примарні постаті-образи оточені предметами, що пам'ятають справжніх повстанців, поранених та, може, і загиблих. Ці, та інші театральні скульптури оживуть для вас під час театралізованої екскурсії музеєм.

Як бути корисним в Україні сьогодні? Що таке “Україна” через рік після насильства на Майдані? Чого ми добилися, і що робити далі? Якщо ви шукаєте відповідей на ці запитання, приєднуйтесь до театралізованої екскурсії. Питання непрості, поодинці впоратися важко, але колективна творчість здатна на дива.Чекаємо вас в Музеї Майдану! 
 
PS: Вхід безкоштовний, але оскільки це День народження, то ми будемо раді подарункам:) Скажемо по секрету, що найкращим подарунком для нас буде фінансування нашого проекту на спільнокошті ;) 
 


Читай також

comments powered by Disqus