Від сьогодні читайте про EdCamp Ukraine на «УКРАЇНСЬКІЙ ПРАВДІ»!

«Чому я підтримую EdCamp Ukraine фінансово (на Спільнокошті), інформаційно (цим матеріалом) та експертно (разом з колегою з Угорщини проводитиму секцію з розвитку емоційної компенетності та емпатичного спілкування)?

Тому що відчуваю близькість у цінностях з організаторами EdCamp Ukraine.

Тому що вірю в новітні інструменти фінансової підтримки розвитку вітчизняної педагогіки та соціального підприємництва в галузі освіти.

Тому що на сьогоднішній день в Україні немає кращої платформи для презентації новітніх методик та новацій в освіті, ніж EdCamp Ukraine.

Тому що в цей спосіб хочу підтримати Українського Вчителя – творчого, щасливого, що прагне розвитку, з іскоркою в очах і щирою любов’ю до дітей.

Тому що переконана, що основним каналом та рушієм справжньої реформи стануть вчителі – обізнані, свідомі батьки та відповідальні, інфіковані справжньою любов’ю до дітей.

Тому що немає важливішої сфери для активних дій громадянського суспільства, ніж реформа освіти.

Тому що для мене відповідальне піклування про майбутнє покоління українців – найпрактичніша форма реалізації самосвідомості і патріотизму».

Читайте статтю відомої психологині та едукологині Катерини Ясько на «Українській правді» за посиланням: http://life.pravda.com.ua/columns/2016/02/17/208290/.

Повна версія роботи пані Катерини тут: http://katerynayasko.com/?p=1054.

Приєднуйтеся та підтримайте рух EdCamp на Спільнокошті https://biggggidea.com/project/edcamp-ukraine-2016: натисніть у верхньому правому куті кнопку "ФОНДУВАТИ" та виконайте за підказками кілька простих кроків.

Читай також

comments powered by Disqus