Перший млинець

На старті

Ура, друзі! Ми розпочали прокачувати нашу програму в дитячому будинку "Надія". Тремтять руки та ноги від хвилювання, адже кожного разу ми їдемо до надзвичайних людей, які і є, по великому рахунку, нашими суддями, професорами, що навчають нас навчати їх! Ми вже маємо щастя бути друзями вихованців, не можу не наголосити, що це і Ваші друзі такош, адже Ви є невід'ємною частиною нашого проекту. Отже, дітки отримали розмальовки "Чарівний сад" від Видавництва старого лева та фарби від "Гамми". Це було щось. наступного разу покажемо картини, які ми всі зробили з тих розмальовок. Це був важливий момент знайомства, і ми ще раз переконались, що творчість зближує серця! =)

Для інформаційної насиченності з нами був сам начальник відділу экоосвіти Національного природного парку "Голосіївський" Андрій Хрутьба, який зробив вступну лекцію по Екології. Ми розпитували  дітей "Що таке екологія? І яке саме призначення вона має для людства", потім дивилися пізнавальний документальний фільм "Під владою сміття", який залишив незабутнє враження. Діти ставили питання після фільму,і уважно слухали спікера під час лекції.

Другий блок почався з презентації робіт нашого фотографа Анастасії Єрмолаєвої. Вона розповідала діткам про історію фотокартки, про хитрощі майстерності спражнього фотографа, девізом її лекції було:"Фотограф живе у кожному! Фотографуйте живі моменти! Не треба позувати!". після лекції, ми всі були сповнені натхення, щоб фотографувати. 
Перший раз, як кажуть буває грудкою, як млинець, але це не про наш проект! Перший раз, перші лекції пройшли дуже вдало, Як на мою думку. Але попереду ще багато всього цікавого! Будьте з нами!

Щастя Вам, нам, всім!

і так, не забувайте нас шерити!

comments powered by Disqus