Погляд МБО «Погляд» на проект WOWkids

Як ми вже згадували, пліч-о-пліч до нашої мети з нами йде Міжнародна Благодійна Організація «Погляд», яка допомагає проекту WOWkids формуватися, розвиватися та шукати однодумців! В нас зав’язались теплі дружні стосунки, тому ми вже думаємо на перспективу, продумуючи подальший план зростання та розповсюдження нашої ініціативи.

«МБО «Погляд» переважно займається благочинністю: надає благодійну допомогу незахищеним верствам населення: багатодітним малозабезпеченим родинам, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, а також сім'ям переселенцам зі Сходу України, а також організовує культурно-розважальні заходи для дітей-сиріт. До цього часу організація не ініціювала освітні проекти такого формату, тому команда «Погляду» з цікавістю розглядала свою безпосередню участь в WOWkids.»

 На першій же зустрічі президент МБО «Погляд» Андрій Павленко натякнув нам, що наш проект був би доречним в колонії для неповнолітніх, до яких вони час-від часу приїжджають. Розповів як підлітки потребують освіти, цікавляться багатьма темами, доступу до яких вони, на жаль, не мають. Але проект міг би виправити цю прикрість. І, звісно, ми почали думати і про цей напрямок роботи також.

Організація допомагає проекту співпрацювати з різними цікавими компаніями та ініціативами, з якими ми в майбутньому неодмінно станемо партнерами.

А взагалі, ми дуже дружній проект, завжди відкриті для пропозицій, побажань та співпраці!

 і не забувайте нас шерити! =)

comments powered by Disqus