це щось з чимось!

 

Це неймовірне відчуття, коли розумієш, що ти на правильному шляху. І нехій на тернистому, подеколи холодному та нестерпно тяжкому, але правильному! Ваша підтримка – тому найяскравіший доказ!

Ми зібрали всю необхідну суму, аби наша ідея втілилась в життя. Тепер ми невтомно працюємо, аби не підвести ні себе, ні вас ні дітей тим паче!

Запустили програму офіційно з тренінгу-бесіди про комунікацію, який талановито провела студентка УКУ Маргарита Тулуп. Ми оцінили критичне мислення наших вихованців, та виявили багато чого, з чим потрібно довго працювати  і працювати. Але ми повні сил на наснаги і величезної надії, що нам то все вдасться!

Ми разом з дітьми наробили купу неймовірних блокнотів, які вони використовуватимуть продовж нашої програми. Вони пообіцяли вчитись старанно, і намагатися писати огляди про заняття, які ви неодмінно побачите.

            

Ми продовжуємо шукати спікерів, соціальних педагогів. Вже знайшли багато неперевершених людей, які планують реалізовувати проект в інших регіонах. Поки ми трохи відмовчувались, ми налагодили дружні контакти з багатьма компаніями, яких презентуватимемо вам поступово.

Ми низько вклоняємось перед кожним з вас і сподіваємось на ваше бажання, таке саме велике як і наше, спілкуватися з нами. Від сердець кожного члена команди прийміть наші найщирішу подяку!

Чекайте найблищим часом від нас листів, будемо комунікувати щодо подаруночків! так-так, ми все пам*ятаємо! =)

 Кожен з вас янгол-охоронець нашого проекту! Саме ви робите світ краще!

comments powered by Disqus