Ця неймовірна зустріч

Ми просто не можемо не поділитися цією дивовижною історією.

Зовсім недавно автору проекту написала одна журналістка з запитанням, чи можна поспілкуватися щодо проекту та написати про нього. Про нас вона дізналась з Спілнокошту, до речі. Автор тимчасово проживає у Львові, і видписує, що в Києві вся робоча група і що вона може зуструтися з ними усіма. На що Маргарита (журналістка) відповідає, що з автором їй зустрітися простіше, адже вона так само живе у Львові зараз. Поки вони домовлялися про зустріч, виявилось, що Маргарита живе на два поверхи вище від Раї. 

ну хіба не диво?

"Спілкування з Маргаритою залишив особливий післясмак. Я не просто лише розповідала їй про історію творення нашого проекту, ми його також обговорювали і дійшли до того, що Маргарита поїде з нами наступними вихідними і буде спікером для діток з темою "Формування власної думки та її оформлення в тексті", після чого, вестимемо блог не лише ми, як автори, а й діти, як безпосередні учасники проекту та найцінніші наші критики та судді!" - Кадирова Рая.

Маргарита розвовіла також і про себе, про свою роботу та про теми, яка вона висвітлює. і ми зрозуміли, що зустріч ця не випадкова!

 вчуся. мені подобається розповідати історії людей, особливо дітей. тому що часто чим людина менша, тим більшу історію вона має. я постійно вчуся. не лише в плані читаття-писання-пізнання, а й в плані того, що я вчуся жити з тими історіями і темами, про які пишу!" - Маргарита Тулуп. 

А ще, не можемо не сказати, що приголомшені ще однією темою, яку висвітлює Маргарита - тема невиліковно хворих дітей, які доживають своє життя в болі та стражданнях та про бездіяльність держави на законотворчому рівні, що не дозволяє полегшити страждання помираючої дитини. 

 хочу, щоби люди розуміли, що важливо допомагати не лише тим, хто має шанс вилікуватися. що можна і потрібно покращувати життя людей. яких не можна врятувати" - Маргарита.

На цій філософській, мінорній ноті ми закликаємо до небайдужності. Всі, хто же залишається бути пасивно співчуваючим, прокидайтесь!

і так, не забувайте нас шерити!

comments powered by Disqus