Як гарно мати друзів - однодумців

Один з наших перших доброчинців, людина, яка одна з перших повірила в наш проект та підтримала на краудфандингу, Иван Шихат-Саркисов організовує свій проект.

Це- Робоклуб ! Чотири рази на тиждень у приміщенні Центральної міської бібліотеки м. Івано-Франківська з 15 до 19 години будуть проводитися два годинних заняття з робототехніки для дітей віком 6-8 років, і стільки ж для тих, кому від 9-ти до 14-ти. В кожній групі планується по шість дітей. Викладання буде вестися педагогами-волонтерами з використанням навчальних посібників і програм, розроблених Иваном Шихат-Саркисовым в рамках проекту TECHNIC. «У нас є приміщення, волонтери, а також батьки і їх діти, які потребують таких занять, але не можуть за них сплатити»,-каже Іван.

Іван Шихат-Саркіcов: «Дитяча ІТ-осівіта головне моє покликання і я впевнений, кожна гривня, що вкладена в цей проект, надасть високі дивіденди нашій країні в майбутньому! Я вірю: майбутнє в руках дітей!»

Більше дізнатись про цей чудовий проект та підтримати добрі починання ви можете на сайті краудфандингу

https://biggggidea.com/…/roboklub-dlya-ditej-ivano-frankiv…/

Нам дуже приємно, що тема дитячої освіти та розвитку не стоїть осторонь, та багато талановитих людей з різних куточків України створюють неймовірні речі! Щиро бажаємо успіхів вам,Іване!

comments powered by Disqus