постсвяткові новини

Зі святами!

У ці дні Громадське і працювало, і  наколядувало подарунків для друзів по “Спільнокошту”. Близько 50-ти українських письменників передали Громадському свої книги з підписами для глядачів.  Зумисне не виокремлюємо, щоб згодом написати детальніше про кожного. Особлива подяка письменниці й перекладачці Наталці Сняданко, а також Насті Левковій з книгарні “Є”, які допомогли скоординувати цю роботу.

Як пояснили нам колеги з “Спільнокошту” через масштаби проекту і велику кількість винагород надзвичайно складно презентувати кожну книгу окремо у переліку винагород. Порадившись ми вирішили створити бібліотеку Громадського”, куди після 15 лютого будемо запрошувати наших благодійників забирати подарунки. Поза тим у цьому блозі писатимемо про усіх, хто нас підтримує і словом, і ділом. Окрім письменників це чимало інших мистецьких спільнот: художники, дизайнери, фотографи, музиканти. Відтепер про нові надходження інформуватимемо щодня. 

Щодо питання звітності, то суворі і кваліфіковані фінансисти й бухгалтери, які допомагають нам журналістам впорадковувати усі справи з фінансами, наполягають, що до таких треба ставитися украй відповідально, що цифри не варто спрощувати. Нагадаємо, що проміжний фінансовий звіт міститься тут: http://hromadske.tv/episode/131. Наступний – за увесь 2013 – буде готовий на початку лютого. У звіті зазначено, що загальний бюджет Громадського на 2014 рік становить 10 млн. гривень.

Дякуюємо вам за довіру й підтримку.

Ваше Громадське! 

 

comments powered by Disqus