Дякуємо, бо тільки разом творимо Громадське!

Друзі, кожен член Громадського – чи це журналіст, ведучий, редактор, відеограф, режисер ефіру, звукорежисер – страшенно вдячний вам за довіру і підтримку нашої платформи.

Вас 3898. Завдяки вам за сто днів ми зібрали 1 243 381 гривень. Це десята частина нашого бюджету на 2014 (як ви могли бачити з наших планів), але це той старт, міцна платформа для подальшого розвитку.

Чи не всім видається, що за ці кілька місяців ми прожили кілька років? Так само і Громадському, яке розраховувало, що матиме спромогу  працювати в такому темпі за рік-другий, необхідно було працювати з такою самою потужністю вже зараз і дуже маленькою командою. Ми робимо все, щоб розвиватися та удосконалюватися, що потребує фізичних сил та, звісно, коштів. Утім, ми усвідомлюємо, що несемо відповідальність використовуючи зібрані гроші таким чином, щоб бути разом з вами і наприкінці року, і в 2015.

Підтримати Громадське у подальшому можна через головну сторінку нашого веб-сайту: www.hromadske.tv, натиснувши на кнопку <<Допомогти проекту>>.

Зізнаємося, ми планували більше комунікації з вами, сподівалися регулярно писати блоги, розповідати вам про письменників, музикантів, художників, які підтримали Громадське. Утім, упродовж останніх місяців відбувалося чимало надзвичайних подій, що значно вплинули на робочі пріорітети.

Однак, що лишається незмінним – це обіцяна подяка, а також роздача подарунків. Для нас це, звісно, приємність. Перша порція листівок з підписами журналістів команди Громадського вже мала дійти до своїх одержувачів. Разом з другою плануємо ініціювати велику <<роздачу слонів>>. У найближчому майбутньому ми зв'яжемося з кожним з вас та домовимося про умови передачі винагород.

Зустрінемося!

 

Команда Громадського

Творимо Громадське разом!

 

comments powered by Disqus