Сфотографуйся і підтримай Громадське

Громадське страшенно вдячне друзям з фотостудії Folga (folgastudio.com) за цікаву ідею! Цієї неділі кожен може отримати фотоофорт і таким чином підтримати Громадське.

Цитуємо Олю Закревську:

 “Любі друзі, у найближчу неділю (19 січня) з 18:00 до 21:00 запрошую всіх бажаючих до Folga Studio (folgastudio.com). Приходьте, беріть друзів, дітей, сім'ю або тварин. Буду фотографувати всіх бажаючих, а результат віддруковувати своїми ручками в унікальній техніці фотоофорта (так- так, та сама EcoGumPrint ) і за кілька днів цей принт (і його цифрову версію) можна буде забрати і почепити вдома на стіну. А тепер найприємніша новина: послуга коштуватиме всього лиш 100 гривень, і всі зароблені за вечір гроші перерахую на рахунок Hromadske.tv, підтверджуючу документацію опублікую .

Сподіваюся, багато хто оцінить зручність пропозиції. Якщо ви давно хотіли зробити дві приємні і потрібні справи (сфотографуватися та пожертвувати для hromadske.tv), а все ніяк не вдавалось, то це чудова можливість встигнути зробити обидва, витративши на це 15 хвилин в неділю ввечері.

Також є пропозиція для тих, хто не хоче фотографуватися. Ви можете в цей день принести з собою на флешці знімки, які хотілося б перетворити на офорт за ті ж 100 гривень. Або можна просто прийти і купити вже готові картинки за ті ж 100 гривень.

Усім охочим взяти участь буду вдячна, якщо надішлете заявку з контактами і бажаним часом візиту на [email protected]. У відповідь я Вам перешлю підтвердження і точні інструкції. Також від кількості учасників залежить, чи продовжиться акіція ще й у понеділок увечері (20 січня).

Всім дякую!”

comments powered by Disqus