Разом ми вже мільйонери

За 46 днів ви - глядачі Громадського, наші благодійники, зробили щось надзвичайне, те, що досі в Україні не робив ніхто: зібрали мільйон для нашого спільного діла. Коли ми починали проект разом із Спільнокоштом, то думали, що мільйон за 100 днів річ вкрай амбітна. 

Звісно, ми добре розуміємо, що нині особливий час. Час, коли спільні дії і взаємодопомога мають особливе значення, коли зростає ціна питання, коли "якщо не я, то хто", "якщо не зараз, то коли" - розуміються буквально. Однак ми так само розуміємо, що йдеться не лише про сьогодні і навіть не завтра, а про постійну роботу і сталий розвиток.

Громадське задумувалося ще до початку революційних подій, як медіа, яке розвиватиметься разом з вами, разом з країною. Ми будемо це робити. Якість нашої роботи та наповнення напряму залежить від фінансування. Наприклад, маючи більше ми можемо частіше бувати в регіонах, про що так мріємо. Зможемо більше працювати на зйомках на противагу студійній роботі. 

Кампанія зі збору коштів триватиме. Нині ми бачимо, що разом ми справді можемо;  Так само чимало соратників Громадського готові передати свої роботи на підтримку: митці, музиканти.

Водночас, як і обіцяли, з 15 лютого ми почнемо віддавати винагороди. 

Дякуємо тим 3292 благодійникам, які першими зробили нас спільномільйонерами, але ми знаємо, що це - початок.  

Справді творимо Громадське разом.

Команда Громадського

comments powered by Disqus