А ти готовий до поетично батлу? Або Як щирі емоції підкупають. Із досвіду ШеFest

Хочете поділюсь тим, хто на Просвітницькій галявині вразив минулого року найбільше?
Звичайно, всі поети, лектори, музиканти, художники, театрали які були в нас. Відомі люди, які ділились своїми знаннями. Але найбільше вразила проста жителька Моринців Галина.

Пані Галина, переможниця поетичного батлу 2014 року у Моринцях

Вона брала участь в поетичному батлі з сильними суперниками. Це були і аматори, і відомі виконавці поезій як: Вік Коврей і Злата-Зоряна Паламарчук. Проте перемогла звичайна пані Галина: усміхнена, домашня, талановита. Вона читала власні гуморески  так, що всі тримались за животи і довго дякували за дотепні жарти. Жінка довго примірялась до мікрофону, поправляла окуляри і весело щурилась від проміння вранішнього сонця. Розказувала, що прийшла просто подивитись, що то за дивне дійство таке буде. Проте ця пані Галина була неймовірно близькою та смішною. Вона виграла збірник «Кобзаря», море оплесків та подяк.

Того дня так щиросердно захоплювалась публіка, коли виступали Сашко Лірник і бандуристи Товкайло Микола з Ковалем Михайлом.

Здається, що найпростіші емоції, створені від душі – найліпше сприймаються публікою, та запам’ятовуються назавжди.

Легко бути відомим з екранів, але важко бути по-справжньому вагомим в безпосередній близькості з публікою без щирості.  Моя задача – щоб кожному учаснику фестивалю було затишно, пізнавально та комфортно.

Давайте бути просто людьми. Чекаю на Вас). Цього року буде теж поетичний батл. Реєстрацію, до речі, тут. Приходьте ділитися своїми емоціями.

П.С. Тому, хто напише найцікавіший коментар – кава зі мною).

Тетяна Моцак, організатор

Читай також

comments powered by Disqus