Час подарунків :)

Вже минуло трохи більше тижня з того моменту, коли закінчився Ше.Fest, який відбувся і за підтримки фондаторів Спільнокошту. І ми вже трохи можемо мислити адекватно. Більше того - з радістю і без поспіху розглядати всіх тих гарних людей, які нас таки підтримали.

Ми маємо трохи подарунків і подяк для кожного фондатора. Навіть якщо ви того не хочте. Але наше світле й щире дякую вам точно відіб'ється бодай в гарному настрою, чи то в посмішці перехожого. Ми точно знаємо, що добро повертається.

Ми вже підготували і розсилаємо подяки в кожен куточок країни, звідки приходили кошти на підтримку. Якщо ви нас підтримали - частіше заглядайте в поштову скриньку :)

Кожен подарунок від нас - це не лише щось фізичне - це і шматочок нашої світлої енергії. І, звісно ж, шматочок Моринців та фестивалю Шевченка.

І якщо ви ше не приїздили у Моринці - то негайно виправляйте ту помилку :) Кажуть, в Моринцях дуже зоряне небо - і то правда. Але я знаю, що воно таке зоряне буває лише там. Бо в темну пору гарно видно світлих людей. І чим більше світлих людей в селі - тим яскравіші над ними зорі. Приїздіть і без Ше.Fest. Приїздіть і на Ше.Fest2016. Можливо, і з вашою допомогою, він там буде наступного року.

На сам кінець скажу, що є гарні новини. Мистецьку інсталяцію в тому світлому селі - втілено. І зробили її хлопці зі Львова та Рівного. А про то розкажу в наступному блозі... :)

Юлія Капшученко-Шумейко,

організатор

Читай також

comments powered by Disqus