Про стан справ і подарунки

Раді поділитися з вами гарною новиною. Учора нам надійшов внесок від партнера проекту «Pact, Inc. в Україні». Завдяки цьому вже на сьогодні ми зібрали заявлену суму — 30 000 грн і навіть більше. Наголошуємо: це стало можливим тільки завдяки вашій підтримці! 

На цей момент 74 доброчинці долучилися до фінансування великої ідеї «Центру зайнятості Вільних людей». Дякуємо вам за допомогу — й інформаційну, і фінансову. Ми неймовірно цінуємо всі ваші поради та слова підтримки, які надходять на нашу адресу. Цим ви засвідчуєте потрібність роботи наших волонтерів, небайдужість суспільства до проблем людей, якими ми опікуємося. 

Однак хочемо нагадати, що наша кампанія триває. У нас лишилося 14 днів і багато цікавих подарунків від друзів проекту. Винагород, до речі, майже щодня стає більше. Тож закликаємо вас слідкувати за новими оголошеннями. І пам’ятайте: обравши серед винагород тренування з йоги чи, наприклад, участь у майстер-класі, ви не просто відвідаєте цей захід, а й допоможете Центрові працювати ще більше та ефективніше.

Бажаємо мирного сніжного дня нам усім!

журавлики

Читай також

comments powered by Disqus