Про два дні та подарунок від Британської ради

Поспішаємо вам повідомити, що до завершення краудфандингової кампанії «Центру зайнятості Вільних людей» залишилося два дні. 

Ті з вас, хто бодай раз були в нашому офісі, знають, що робота в Центрі кипить і зранку, і вдень, і ввечері. Ті, хто підписані на розсилку Центру, знають, що ця робота не припиняється навіть уночі. Тож завдяки цим зусиллям за час нашої присутності на «Спільнокошті» чимало змінилося: тепер «на нашій совісті» ще більше працевлаштованих кандидатів, ще більше людей пройшли курси в рамках нашої освітньої програми, наші волонтери провели ще більше кар’єрних консультацій і, нарешті, самих волонтерів стало помітно більше. Окремо хочемо розказати про стан справ з регіональними осередками: тепер вони існують також у Дніпропетровську та Львові.

результати

За час кампанії на «Спільнокошті» ми відчули значну підтримку як від вас, наших доброчинців, так і від наших друзів і партнерів, які допомагали порадами та подарунками. Останній такий подарунок надішов учора , це квитки на виставу «Про мишей і людей», яку Британська рада в Україні демонструватиме в рамках фестивалю «Британський театр у кіно». Тож запрошуємо!

Читай також

comments powered by Disqus