Долучайтеся до нашої команди!

Сьогодні добігає кінця наша краудфандингова кампанія. Час підбити деякі підсумки. Всього «Центр зайнятості Вільних людей» зібрав 43854 грн. Цю суму вже найближчим часом ми скеруємо на виконання завдань, які ставили перед собою та декларували перед вами — на оплату праці координаторів у регіонах і координатора з медіакомунікацій.

Ми не втомлюємося вам дякувати за віру та підтримку. Протягом усіх 60 днів ми відчували вашу небайдужість: ви переказували гроші, допомагали інформаційно та організаційно — поширювали інформацію про Центр у цілому та спільнокоштну кампанію зокрема, підбадьорювали нас, шукали можливостей розказати ще більшій кількості людей про нашу діяльність, пропонували нові краудфандингові ідеї, відмовлялися отримувати подарунки «до успішного завершення кампанії»... Ми це все пам’ятаємо та дуже цінуємо!

А ще ми дуже самовпевнено вирішили, що ви можете не захотіти з нами розлучатися :) Тому, якщо маєте мінімум 10 год вільного часу протягом тижня, запрошуємо вас стати волонтером «Центру зайнятості Вільних людей»! Наразі актуальні такі напрями роботи:

  • робота з пошукачами;
  • організація навчальних заходів;
  • залучення та екаунт-менеджмент роботодавців;
  • працевлаштування бійців АТО.

Волонтери дуже потрібні в Києві, Дніпропетроську, Харкові, Львові, Одесі та інших містах України. Тож заповнюйте анкету, дзвоніть, пишіть: http://bit.ly/czslvlntr. А також слідкуйте за нашими новинами на фейсбук-сторінці: https://www.facebook.com/czvl.staff.

До зустрічі!

до зустрічі

 

Читай також

comments powered by Disqus