На півшляху до зібраної суми

Ми вирішили ще раз розказати вам, нашим доброчинцям, про стан справ кампанії ЦЗВЛ на «Спільнокошті». Як ви могли помітити, сума, яка вже надійшла на проект «Центру зайнятості Вільних людей», перевищує заявлену початкову і на цю хвилину замість 30 000 грн складає 41 659 грн. Пишемо «на цю хвилину», тому що ваші благодійні внески продовжують надходити, адже наша краудфандингова кампанія триває! 

Від самого початку наша кампанія на «Спільнокошті» брала участь у програмі «Посилюй добрі рішення». В її рамках успішні проекти, тобто ті, які здобуваються суспільну підтримку, на фінальній стадії отримують додаткове фінансування від партнера —«Pact, Inc. в Україні». І ми дуже пишаємося тим, що ваша активність і ваша віра в нас стали переконливими для такої поважної міжнародної організації, як «Pact», уже зараз, за кілька тижнів до завершення кампанії. 

Однак хочемо зазначити, що наша мета — це не зібрати гроші, а виконати те, заради чого ми їх збираємо. Нагадаємо, що амбітне завдання «Центру зайнятості Вільних людей» — відкрити центри кар’єрного консультування в регіонах і забезпечити безперебійну систематичну роботу на місцях. Ми вважаємо, що для цього в кожному такому осередку має бути координатор, який зміг би присвячувати весь основний час роботі з волонтерами та кандидатами. Також давня потреба «Центру зайнятості Вільних людей» — це координатор з медіакомунікацій. 

Тож насправді для повноцінної реалізації поставлених цілей нам потрібно завершити кампанію, зібравши заявлену суму в 30 тисяч гривень незалежно від підтримки «Пакту» (тобто всього 58 тис. грн). Тому ми не розслабляємося та просимо вас бути в тонусі разом з нами :) 

Зокрема хочемо звернути вашу увагу на подарунки, які продовжують надходити від наших друзів і партнерів: 

1) квиток на фільм «Закохані в садах» — 50 грн

«Закохані в садах» — це документальна комедія про фінських дачників від режисера Вірпі Суутарі, яка у Фінляндії була відзначена як найкраща документальна стрічка року та за найкращий саундтрек. 

1закохані 

2) майстер-клас з публічних виступів «Майстер презентації» 150 грн

Для тих, хто прагне вдосконалити свої навички доповідача, цей майстер-клас від досвідченого тренера-консультанта, керівника Центру розвитку «Ритори» та розробника низки авторських програм Василя Коміссарова.

2

3) футболка з дизайнерським принтом від «BRO art-factory» — 250 грн

Наші друзі-дизайнери з «BRO art-factory» підготували три різні футболки з патріотичними принтами.

3

4) тренінг з працевлаштування від HR-спеціаліста Олени Вертинської — 500 грн

HR-спеціаліст Олена Вертинська проведе для вас поглиблений 4-годинний тренінг з працевлаштування, на якому ви не тільки дізнаєтеся, як шукати роботу та складати резюме, але й навчитеся спілкуватися зі спеціалістами з роботи з персоналом, а також потренуєтеся проходити співбесіди, щоб у реальній ситуації почуватися впевненими у своїх силах.

4

5) участь в «Альфа-фесті» — 750 грн

На вас чекає грандіозний 4-денний захід «Альфа-фест. Революція свідомості», який передбачає проведення 150 майстер-класів, участь понад 100 спікерів України та в цілому більше 200 годин корисної інформації. І це все в рамках восьми напрямів, об’єднаних темою потреби якісного нового мислення в суспільстві, яке ми будуємо: «Бізнес. Інновації. Креатив», «Alfa-woman» — фестиваль для жінок, «Alfa-Love» — фестиваль про стосунки, «Alfa-health» — фестиваль здоров'я, Фестиваль психології та психотерапії, Антикризова платформа, «Аlfa-kids» — фестиваль для дітей та батьків та «Alfa-mix» — концерт етнічної музики та великий джем, виступи театрів «Чорний квадрат», «Deja vu plus» та багато іншого.

5

6) фотосет від фотографа Олени Білокурової — 800 грн, або професійна фотосесія — 2000 грн 

Ми отримаєте можливість зробити годинний фотосет або повноцінну двогодинну фотосесію від фотографа-професіонала, авторки титульної фотографії нашого проекту Олени Білокурової.

6

7) курс освітньої програми «Центру зайнятості Вільних людей» — 1000 грн

Ви зможете обрати та прослухати будь-який наявний курс з нашої освітньої програми. Це чудова можливість повчитися у висококласних професіоналів, яка викладають кандидатам нашого Центру.

7

8) навчальний курс у «Школі рекламних технологій — Advertising School» — 5000 грн

Ви зможе обрати та прослухати будь-який курс з-поміж запропонованих на сайті «Школи рекламних технологій»: http://www.advertisingschool.com.ua/.

8

Читай також

comments powered by Disqus