Звіт «Центру зайнятості Вільних людей»

Сьогодні ми, команда «Центру зайнятості Вільних людей», хочемо відзвітувати про використання коштів, які ви нам довірили.

Нагадаємо: наша краудфандингова кампанія тривала три місяці та мала на меті зібрати фінансування для

1) оплати праці координаторів центрів кар’єрного консультування в регіонах;

2) оплату праці координатора медіанапряму «Центру зайнятості Вільних людей».

Загалом у нашому розпорядженні опинилися 44 110 грн, з яких 28 000 грн — благодійний внесок організації «Pact Inc. в Україні». Наші витрати розподілилися таким чином, що майже три чверті всіх коштів склали зарплати регіональних координаторів, а саме: координаторів «Центру зайнятості Вільних людей» у Дніпропетровську, Львові та Харкові. Ще 8 000 грн були витрачені на зарплату контент-менеджера. Решту коштів ми використали для забезпечення організаційно-канцелярських потреб, який було чимало з огляду на роботу освітньої програми.

Завдяки вашим внесками ЦЗВЛ організував роботу офісу в регіонах і налагодив прийом переселенців з питань працевлаштування: для консультацій залучили професійних HR-менеджерів, а також близько 30 волонтерів — для обробки анкет наших кандидатів. Також у Дніпропетровську, Львові та Харкові почала працювати навчальна програма Центру, у якій станом на липень взяли участь понад 330 внутрішньо переміщених осіб. Серед заходів можна назвати такі: тренінги з працевлаштування та відкриття власного бізнесу, тренінги з ораторського мистецтва та мистецтва ведення переговорів, курси з англійської мови, 1С та інші, — більш ніж 30 викладачів і тренерів погодилися надати свої послуги для наших освітніх заходів.

Регіональні представництва ЦЗВЛ налагодити інформаційну співпрацю з громадськими та державними організаціями, які також опікуються питаннями внутрішньо переміщених осіб. Безперечно, ми беремо активну участь в обговоренні всіх проблем ВПО в рамках роботи міжнародних організацій у регіонах.

І головне наше досягнення — це люди, які змогли знайти роботу завдяки нашій підтримці. З кінця лютого до початку липня такий переселенців було 253. Загалом же 1291 людина отримала консультацію у регіональних представництвах ЦЗВЛ.

Ми дуже вдячні кодному зі 100 людей, які зробили свій внесок у нашу загальносуспільну справу. Окремо хочемо сказати, що неймовірно тішимося, коли ви, наші доброчинці, приєднуєтеся до команди ЦЗВЛ, стаючи волонтерами Центру. Всіляко заохочуємо це робити. Якщо у вас виникне бажання долучитися до повсякденної роботи «Центру зайнятості Вільних людей», заповніть, будь ласка, анкету волонтера: http://bit.ly/czslvlntr.

Нарешті мусимо сказати кілька слів про подарунки. Не всі з тих, хто їх обрав, отримали обіцяну винагороду: хтось не зміг чи не захотів, з кимось не вдалося сконтактуватися. Тому, будь ласка, якщо ви все-таки чекаєте на свій подарунок, напишіть нам за адресою: toivoscr [собачка] gmail.com.

Пишіть! Дзвоніть! Приходьте! Наша справа триває.

журавлики

Читай також

comments powered by Disqus