Радість, подяка та перші експонати Екоцентра

Друзі, за 5 днів силами 10 небайдужих людей ми зібрали 3426 грн., що становить 7% від необхідної суми на будівництво стін Екоцентра. Ми дуже вдячні Вам за допомогу! Як фінансову, так і інформаційну! Адже за ці дні Ви майже 200 разів поділилися нашим проектом з друзями та знайомими. Разом ми сила!

Також, ми хочемо поділитися з Вами гарними новинами. Офіс Всесвітнього фонду природи WWF Угорщини подарував нашому майбутньому Екоцентру кілька класних інтерактивних експонатів. Вони були підготовлені в рамках «Водного туру» WWF, що проходив країнами Східної Європи (в тому числі і Україною) кілька років тому. Його метою була екологічна освіта містян щодо цінності водних ресурсів. Якщо Вам цікаво, почитайте про цей тур за посиланням (http://wwf.panda.org/uk/campaigns/water_for_future/)

Експонати Водного туру WWF, які були подаровані Екоцентру 

Так ось, кілька чудових експонатів, а саме інтерактивний стенд «Склади рибку!», діюча модель водного фільтру та стенд «Річкові екосистеми» вже приїхали в Київ з Будапешту, і ще діюча модель водно-болотних угідь – в дорозі. Ці якісно зроблені та візуально привабливі виставкові елементи дозволять наочно продемгструвати природі процеси, пов’язані з очищенням води, функціонуванням плавнів та річкових екосистем, життям водних мешканців тощо.

Ось, наприклад, інтерактивна колона «Річкові екосистеми» має рухливі сегменти. Діти та бажаючі дорослі мають співставити різні елементи природної системи таким чином, щоб вони складали одне ціле, і тоді кулька (запущена у верхній отвір) зможе вільно прокотитися через всю колонну.

Інтерактивна колона "Річкові екосистеми"

Це лише перша невелика частина експозиції Екоцентра, і попереду ще велика робота із підготовки інших цікавих експонатів та будівництва самого приміщення GreenHouse.

Крапля до краплі, цеглинка до цеглинки – ми віримо, що разом з Вашою підтримкою і нашою активною роботою Екоцентр через рік відкриється у Ботанічному саду для всіх українців. Допомагайте, фінансуйте, підтримуйте нас, діліться новинами і надалі! ;)

Читай також

comments powered by Disqus