Ім'я на стіні Екоцентра - що то за нагорода така?

Так, Ви перечитали інформацію про проект побудови Екоцентра... "Загалом цікаво, але подивимося ще, які приємні подарунки вони мені підготували."

Починаючі від внеску у 100 гривень (умовна цеглинка) до всіх зрозумілих подарунків додається ще таємниче "Ім'я на стіні Екоцентра". Що то за звір і кому він потрібен?

Коли ми запускали кампанію зі збору коштів, ми подумали, що маємо красно віддячити благодійникам та якимось чином зробити їх частиною проекту, частиною команди, яка створила цей чудовий інтерактивний центр охорони природи. Щоб всі, хто відвідав GreenHouse відразу дізналися про це. 

Тож ми придумали наступне - зробимо в Екоцентрі, коли він буде добудований, своєрідну дошку пошани, де будуть записані всі, хто нам допоміг. Ще не знаємо, як це буде виглядати - чи розфарбуємо одну зі стін іменами благодійників, чи зробимо спеціальний стенд, чи макет Екоцентра з іменами. Але точно буде щось класне, що вписується в інтер'єр і нагадує всім відвідувачам про Ваш добрий вчинок.

Навіщо це мені потрібно?

Питання гарне, але й відповідь не менш гарна :)

Уявіть: приходите Ви з дівчиною до ботанічного саду, зачаровуєте її квітінням магнолій, бузку чи будь-чого іншого, що там росте та квітне. А потім, як би ненароком, заводите її в сучасний екомузей GreenHouse, а там на стіні значиться: "Команда проекту НАДЗВИЧАЙНО вдячна Івану Іванову, __(тут Ваше ПІБ)___, Петру Петрову та іншим небайдужим людям за те, що Екоцентр побачив світ!". І Ваша дівчина тут же розтане і обов'язково відповість взаємністю такому чудовому, розумному, щедрому хлопцю ;) Чи можете, навіть, їй подарувати таке щастя - увічнити її ім'я тут же на стіні Екоцентра.

Увічніть своє ім'я на стіні Екоцентра

Якщо Ви, наприклад, школяр чи шкільний вчитель, уявімо іншу ситуацію: Ваш клас повним складом приходить до Екоцентра на природоохоронне заняття чи екскурсію, а там красується: "10-Б такої-то школи допоміг побудувати цей центр". А ще можна іншим класам чи школам гордівливо казати: "Наш клас є на дошці пошани Екоцентра, а Вашого - немає, тож всі інші школи та люди, що приходять до Екоцентра про нас знають, а про Вас - ні!".

Жарти жартами, але кожному приємно, коли його ім'я асоціюють з гарною справою. Найчастіше буває, що про людину, яка увічнила себе на стінах будівель та парканів у місті, думають негарно, м'яко кажучи ;) Але тут особливий випадок, і Вас команда та відвідувачі Екоцентра будуть згадувати з величезною вдячністю!

Будемо дуже раді Вашій допомозі! І до зустрічі в Екоцентрі після його відкриття! ;)

Читай також

comments powered by Disqus