Благодійний ярмарок від команди WWF чи дуже треба 50%

До закінчення проекту залишилося лише 5 днів. Якщо ми не зберемо 50% коштів, то проект буде взагалі непрофінансовано, тобто, ми не отримаємо на Екоцентр зовсім ніяких коштів! 

А ми стільки доклали зусиль, поклали надій та витратили нервів! Стільки творчих ідей було реалізовано і ще сотні так і не побачили світ! Ми не можемо відступити в цей останній момент. Тож з новою силою линемо до Ваших сердець і просимо підтримати проект посильним внеском, інформаційною чи іншою допомогою!

Щоб показати, що ми "здатні на все" заради Екоцентру, кожен член нашої команди підготував для Вас додатковий особистий подарунок з тих навичок чи речей, що він найкраще вміє. Це своєрідний благодійний ярмарок на підтримку Екоцентра! До речі, Ви теж можете виставляти свої лоти, щоб підтримати проект. Для цього пишіть в коментах до поста, що саме Ви пропонуєте людям і за яку ціну. Залишайте Ваші контакти, щоб доброчинець міг отримати Ваш подарунок, якщо він йому сподобається.

Тож, початкові лоти від команди WWF в Україні:

1. Пташина екскурсія на Київське водосховище від координатора волонтерів та бувалого туриста по сумісництву, орнітолога Андрія Плиги - 400 грн.Пташина екскурсія від Андрія Плиги

2. Організація професійної студійної фотосесії від комунікатора, а також сонячної людини та завзятого захисника природи Валерії Немикіної - 600 грн.
Фотосессія від Валерії Немикіної 
 
3. Організація Вашого міні-саду від активної, натхненної та загадкової голови WWF в Україні Олени Тарасової-Красієвої - 500 грн.
Організація міні-саді від Олени Тарасової-Красієвої
 
4. Гра в еволюцію від нашого кліматичного, осетрового та пінгвінячого експерта, драйвової Наталки Гозак (1-2 години) - 400 грн.
Гра в еволюцію від Наталки Гозак
 
5. Еко блокнот з вишивкою ручної роботи до Новорічних свят від творчої, оптимістичної та душевної комунікаторки Катерини Куракіної - 400 грн.
Еко блокнот ручної роботи від Катерини Куракіної
 
Ще раз повторимося - нам дуже потрібна саме Ваша допомога і саме зараз! Будь-який внесок на підтримку проекта наближає нас до надії, що всі наші зусилля були не марні, і Екоцентр до відкриття! Також, виставляйте свої лоти, щоб зацікавити інших людей підтримати проект! Величезне ДЯКУЄМО Вам за допомогу!!

Читай також

comments powered by Disqus