Благодійна естафета «Піклуймося про Планету!»

На підтримку нашого чудового проекту інтерактивного центру охорони природи GreenHouse Всесвітній фонд природи WWF в Україні ініціює благодійну естафету «Піклуймося про Планету!». І, звісно, починаємо ми з себе! Співробітники WWF запускають естафету на Facebook та В Контакті. Приєднуйтеся!

Що ж треба робити? Даємо покрокову інструкцію благодійної естафети WWF:

  1. Через платформу Спільнокошт «Велика Ідея» подаруйте цеглинку GreenHouse (https://biggggidea.com/project/greenhouse/). Будуть зараховані внески від 30 гривень (ціна чашки кави) і більше (якщо Ви будете щедрішими, ми тільки порадіємо ;)
  2. Оберіть фото своєї улюбленої тварини (це може бути Ваш домашній улюбленець, чи будь яка тварина, що Вам подобається) та запостіть його на Facebook чи В Контакті, обов’язково з тегом #care4planet (по якому ми потім будемо відслідковувати учасників для розіграшу подарунків). Додайте 1-2 речення, пояснюючи, чому Ви піклуєтеся про Планету.
  3. Передайте естафету трьом друзям, додавши до свого посту посилання на їхні сторінки (це можна зробити наступним чином: поставте знак @, а після нього без проміжків почніть вводити ім’я друга, потім оберіть з випадаючого списку його сторінку). Чи просто перешліть повідомлення будь-яким іншим чином. Під текстом поста скопіюйте та поставте текст інструкції, щоб Ваші друзі розуміли, що треба робити.
  4. Чекайте на подарунки! J Серед всіх учасників естафети ми за допомогою генератора випадкових чисел розіграємо футболку, екоторбу та блокнот від WWF в Україні.
  5. До речі, навіть, якщо Вам не передавали естафети, Ви можете приєднатися самі та започаткувати нову «гілку» естафети.

Як океан складається з крапель, так і невелика допомога багатьох людей дає великий результат! Без Вас ми не впораємося! Дякуємо!

Читай також

comments powered by Disqus