Ви зробили це! До зустрічі в Екоцентрі!

Вже пакує свої валізи 2015 рік, а ми, як і всі, підбиваємо підсумки року, що минає. В ньому були і успіхи, і невдачі, і "так собі"... В ньому була жага, натхнення, сумлінна робота та величезна радість! Радість від спільних досягнень. Радість від небайдужості українців. Радість від нових зустрічей.

Завдяки Вам усім наше пристрастне прагнення стане реальністю! Екоцентр став на величезний крок ближче до того, щоб побачити світ.

110 людей за 40 днів подарували проекту GreenHouse майже 30 000 гривень! І наша команда надзвичайно вдячна Вам за цей подарунок. Подарунок природі нашої країни, українцям, Планеті! 

Ми віримо, що екологічна освіта зробить наш світ місцем, де людина зможе жити в гармонії з природою. Ми віримо, що спільними зусиллями вдасться побудувати світле, чисте, красиве і безпечне майбутнє для наших дітей. Ми віримо в небайдужих людей та їх любов до світу!

Цей проект зі збору коштів на Екоцентр успішно закінчився, і зараз ми підбиваємо підсумки та роздаємо подарунки. В найближчі кілька днів ми сконтактуємо з кожним доброчинцем, щоб віддати належну подяку за підтримку проекту. 

Позаду багато роботи, сподівань, витрачених сил та нервів. Але попереду їх ще більше, якщо ми хочемо довести справу до кінця і відкрити, нарешті, Екоцентр для всіх українців. Треба ще знайти додаткові кошти, побудувати та наповнити Екоцентр експонатами та активностями і багато іншого. На цьому шляху ми будемо надзвичайно раді Вашій подальшій підтримці. А ще будемо раді зустрітися з Вами у Екоцентрі, коли він відкриється!

Ще раз ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ за підтримку та до зустрічі в Екоцентрі! ;) 

До зустрічі в Екоцентрі!

Читай також

comments powered by Disqus