«Кам’яний гість» дарує вам свій новий альбом «Там, за горами»!

Гурт "Кам'яний гість" завершив роботу над онлайн-версією альбому «Там, за горами»!
Тепер ви маєте можливість безкоштовно завантажити його, а також послухати в онлайні.

Завантажити за прямим посиланням:
http://kg.org.ua/audio/tzg.zip

Завантажити торент:
http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=57983

Слухати онлайн офіційному сайті гурту:
http://www.kg.org.ua/ua/

Приємного прослуховування!

Якщо вам сподобався альбом «Там, за горами», ви маєте можливість підтримати майбутню платівку «70/80» гурту "Кам'яний гість". Зробити це можна за наступним посиланням - http://biggggidea.com/project/741/

Щоб віддячити вам за добру справу, музиканти гурту підготували багато різноманітних призів, серед яких: альбом «Там, за горами» з автографами; подарунковий екземпляр диску «70/80»; альбом «60/70»; запрошення на офіційну презентацію альбому; запрошення на «інтимний концерт» - спеціальну репетицію гурту «Кам'яний гість», де для вузького кола доброчинців музиканти зіграють повноцінну концертну програму та пісні з майбутнього альбому; участь у записі альбому; фотопрогулянка вуличками старого міста разом з гуртом «Кам'яний гість». Ваша фотосессія з музикантами К.Г. просто неба у виконанні чудової Марії Ніколаєвої.

--------------
Платівка "Там, за горами" була презентована наприкінці 2013 року, хоча робота над нею розпочалася ще у 2011 році. Протягом всього часу музиканти гурту «Кам’яний гість» накопичували музичний матеріал та шукали найкраще звучання. Під час запису використовувалися не тільки «традиційні» інструменти, а й різноманітні етнічні цікавинки. Тематичний діапазон пісень є досить широким - від сміливої самоіронії до глибоких переживань та філософських роздумів. Пісня «Там за горами», яка і дала назву платівці, має свою цікаву історію із реального життя.
Композиції з альбому вже неодноразово виконувалися на різноманітних концертних майданчиках - від пабів до опен-ейрів. Втім, після кропіткої студійної роботи, пісні, добре відомі прихильникам гурту «Кам’яний гість», набули зовсім нових барв та відтінків.



Читай також

comments powered by Disqus