70/80: Призи за доброчинність – «інтимний концерт»

Підтримайте платівку «70/80» та відвідайте «інтимний концерт» - спеціальну репетицію гурту «Кам'яний гість», де ми зіграємо повноцінну концертну програму. Ви почуєте не тільки вже знайомі пісні з альбомів «60/70» та «Там, за горами», а й зовсім нові композиції з майбутньої платівки, які прозвучать вперше. Це буде справжня презентація, але для вузького кола доброчинців.

Репетиція-концерт відбудеться в середині вересня в приміщенні чудової репетиційної бази «K.O.V.bazza», яка, з точки зору музикантів нашого гурту, є однією з найкращих в Києві.

Підтримайте платівку «70/80», зробивши доброчинний внесок від 100 гривень, та пориньте в неповторну натхненну атмосферу, у якій створюються нові пісні.

Підтримати альбом «70/80» можна на сторінці проекту «Спільнокошт» - http://biggggidea.com/project/741/

Поспішайте! Залишилося всього 10 запрошень.

До підтримки проекту вже долучилося 38 доброчинців. Для того, щоб альбом «70/80» побачив світ, нам залишилося зібрати ще 16820 гривень. До завершення збору коштів залишилося 52 дні.

Нагадуємо, що в альбомі «70/80» гурту «Кам'яний гість» прозвучать українські версії пісень легендарних The Beatles, The Doors, Queen, Genesis, Slade, Pink Floyd, Garry Moore, David Bowie та Creedence Clearwater Revival.

Створимо новий альбом разом!

Читай також

comments powered by Disqus