Радіо-презентація альбому 70-80 гурту «Кам’яний гість» – сьогодні у програмі "Пора року"

Сьогодні, 6 березня 2015 року, на хвилях радіо «Ера FM” на усіх поціновувачів класики світового року та української музики очікує справжній подарунок – в авторській програмі Андрія Куликова «Пора року» прозвучить майже повна версія альбому «70/80» гурту «Кам’яний гість». Платівка містить переклади легендарних «The Beatles», «The Doors», «Queen», «Genesis», «Slade», «Pink Floyd», Gary Moore, David Bowie та «Creedence Clearwater Revival».

До речі, сам ведучий програми «Пора року» та «Свобода слова» Андрій Куликов – відомий меломан і прихильник рок-музики – взяв участь у записі альбому «70/80», а саме у створенні нової версії пісні «Coz I Love You»  (Бо кохаю) гурту Slade, яку він переклав українською та записав до неї незвичайні спецефекти.

Отже, всі, хто з якихось причин не зможе потрапити на сьогоднішній «живий» концерт-презентацію, налаштовуйте свої приймачі на хвилі 96 FM та насолоджуйтесь повною версією альбому «70/80». Початок програми о 21:08. Радіо «Ера» онлайн: http://eramedia.com.ua/

Нагадуємо, що презентація альбому «70/80» відбудеться 6 березня 2015 року в клубі «Caribbean» (м. Київ, вул. С. Петлюри, 4). Під час двогодинного концерту музиканти гурту «Кам’яний гість» виконають не лише креативні кавер-версії класики світового року, але й свої кращі пісні. Серед інших сюрпризів: благодійний аукціон, диски з автографами музикантів, а також захоплюючий відео-супровід, включаючи відеоряд від театру тіней «Papasony».

Різняться часи та мови спілкування, але речі, які хвилюють людей та змушують їх висловлювати свої почуття через творчість, – незмінні. Попри тридцятирічну витримку, композиції, обрані нами для платівки, актуальні, немовби автори писали про сьогодення нашої країни.

Читай також

comments powered by Disqus