Пісня «Over the Hills and Far Away» Гері Мура прозвучить українською мовою в альбомі «70/80»

«Over the Hills and Far Away» - заголовна композиція альбому Гері Мура «Wild Frontier», що вийшов у 1987 році. Альбом був записаний за участю всього трьох музикантів: самого Гарі Мура, клавішника Нілу Картера і басиста Боба Дейслі.

Планувалося, що вокальну партію в цій пісні виконуватиме знаменитий Філ Ліннот, на той момент колишній лідер ірландської рок-групи «Thin Lizzy». На жаль, зловживання алкоголем і наркотиками стали причиною ранньої смерті музиканта (йому було всього 36 років), і не дало збутися задуманому.

В результаті пісню «Over the Hills and Far Away» заспівав сам Гері Мур. Він також зіграв чудову гітарну партію.

У жовтні 2010 року, всього за кілька місяців до смерті, Гері Мур виступив у Харкові. Концерт розпочався з настільки вражаючого виконання пісні Over the Hills and Far Away, що цей номер можна назвати найкращим у той вечір.

В альбомі «70/80» пісня «Over the Hills and Far Away» звучатиме українською мовою та матиме назву «За пагорбами, вдалині». В пісні співається про чоловіка, помилково звинуваченого в пограбуванні і засланого далеко від рідних країв. Він мріє про те, що одного дня повернеться додому і знову зустрінеться зі своєю коханою.

Працюючи над цією піснею, ми намагалися зберегти її могутню енергетику та драйв. Ймовірно, «За пагорбами, вдалині» буде  найпотужнішою композицією платівки.

p15275a3q8c

Дякуючи доброчинцям та проекту «Спільнокошт», нам вдалося зібрати необхідну суму для запису альбому «70/80». Але збір коштів продовжується і у вас ще є можливість долучитися до підтримки платівки. Кожна додаткова копійка допоможе зробити альбом кращим. Наприклад, можна замовити якісніший майстеринг або надрукувати розширений варіант обкладинки CD, де будуть викладені переклади всіх пісень альбому.

До завершення збору коштів залишилося 12 днів. Ще є час та багато різноманітних призів від гурту «Кам'яний гість».

Нагадуємо, що платівка «70/80» гурту «Кам'яний гість» міститиме українські версії пісень легендарних The Beatles, The Doors, Queen, Genesis, Slade, Pink Floyd, Garry Moore, David Bowie та Creedence Clearwater Revival. Відомі композиції сімдесятих та вісімдесятих років не лише міститимуть близькі за змістом переклади, а й прозвучать у зовсім нових аранжуваннях.

Читай також

comments powered by Disqus