70/80: Призи за доброчинність – альбом «Там, за горами»

Підтримайте платівку «70/80» та отримайте спеціальний подарунок від гурту «Кам’яний гість» - альбом «Там, за горами» з автографами музикантів.

Платівка "Там, за горами" була презентована наприкінці 2013 року, хоча робота над нею розпочалася ще на початку 2011 року. Протягом всього часу музиканти накопичували музичний матеріал та шукали найкраще звучання. Під час запису використовувалися не тільки «традиційні» інструменти, а й різноманітні етнічні цікавинки. Тематичний діапазон пісень є досить широким - від сміливої самоіронії до глибоких переживань та філософських роздумів. Пісня «Там за горами», яка і дала назву платівці, має свою цікаву історію з реального життя.

Композиції з альбому вже неодноразово виконувалися на різноманітних концертних майданчиках - від пабів до опен-ейрів. Втім, після кропіткої студійної роботи, пісні, добре відомі прихильникам гурту, набули зовсім нових барвів та відтінків.

Трек-лист:

1. The Conversation
2. Так буває
3. Chateau Gaillard
4. Не заводиться
5. Блюз шамана
6. Ой, у Києві
7. Їхали козаки
8. Пити треба менше
9. Горизонтом до небес
10. Там, за горами
11. Кувала зозулень
12. The Inspiration

Кожен, хто підтримає майбутню платівку гурту «Кам’яний гість» на 45 гривень або більше, матиме можливість обрати у подарунок альбом «Там, за горами». Залишилося 19 екземплярів.

Підтримати майбутній альбом «70/80» та обрати приз можна на сторінці проекту «Спільнокошт» - http://biggggidea.com/project/741/

Створимо новий альбом разом!

Читай також

comments powered by Disqus