Пісня «All dead, all dead» гурту «QUEEN» прозвучить українською мовою в альбомі «70/80»

Композиція «All dead, all dead» увійшла до альбому «News of the World», що виданий 28 жовтня 1977 року та є шостим студійним альбомом британського рок-гурту «Queen».

Ця пісня була написана та заспівана Браяном Меєм, а Фредді Мерк’юрі зіграв на фортепіано та виконав партії бек-вокалу.

В епізоді відомого радіо-шоу «In the Studio with Redbeard» Мей підтвердив чутки про те, що пісня присвячується його улюбленій кішці, яку він втратив у дитинстві.

Браян так казав про «All dead, all dead»: "Це одна з моїх улюблених пісень. Я вважаю її вдалою і справді задоволений її звучанням. Коли я слухаю цю пісню, вона постійно дивує мене. Вона може принести сльози в ваші очі. Вона завжди викликає у мене подібні відчуття".

В альбомі «70/80» пісня "All dead, all dead" звучатиме українською мовою та матиме назву «Світ зник».

Працюючи над цією піснею, ми були переконані, що її співає Фредді Мерк’юрі (послухайте, дуже схоже), але все виявилося не так. Головну партію вокалу виконав Браян Мей, а голос Фредді звучить лише у приспівах. Ще більше здивувала інформація про те, що Браян присвятив цю пісню улюбленій кішці свого дитинства. Ми дізналися про це лише тоді, коли вже завершили роботу над перекладом. Але любов та щирі почуття не мають обмежень, тож, слухаючи цю пісню, у вас буде можливість знайти в ній щось близьке.

Читай також

comments powered by Disqus