Незвичайний концерт гурту «Кам’яний гість» відбудеться вже цієї суботи.

В подяку за вашу доброчинність гурт «Кам’яний гість» зіграє спеціальний концерт, де прозвучать не тільки вже знайомі пісні, а й зовсім нові композиції з майбутньої платівки «70/80». Це буде справжня презентація, але для вузького кола слухачів. Незвичайність концерту ще й в тому, що формат заходу буде більш репетиційним, ніж концертним. А це означає, що окрім великої кількості гучної музики буде ще й багато цікавого спілкування.

Концерт відбудеться в суботу 13 вересня 2014 о 19:00 в приміщенні чудової репетиційної бази «K.O.V.bazza», що знаходиться в Києві, неподалік від станції метро «Позняки».

Для того, щоб отримати запрошення на концерт, необхідно підтримати майбутню платівку «70/80» гурту «Кам’яний гість», зробивши доброчинний внесок від 100 гривень на сторінці проекту «Спільнокошт» - http://biggggidea.com/project/741/

Також ви можете зробити доброчинний внесок безпосередньо на концерті, заздалегідь повідомивши про це за адресою  [email protected]

Кількість гостей обмежена.

До підтримки проекту вже долучилося 42 доброчинці. Для того, щоб альбом «70/80» побачив світ, залишилося зібрати ще 16619 гривень. До завершення збору коштів залишилося 39 днів.

Нагадуємо, що в альбомі «70/80» гурту «Кам'яний гість» прозвучать українські переклади пісень легендарних The Beatles, The Doors, Queen, Genesis, Slade, Pink Floyd, Garry Moore, David Bowie та Creedence Clearwater Revival.

Читай також

comments powered by Disqus